SUNA-NE: +40 266 218155
RO   EN

Interes crescut pentru soluțiile IMPAR la AGRARIA

După doi ani de pauză cauzată de pandemie, echipa IMPAR a revenit cu stand la expoziția Agraria, organizată în perioada 5-8 mai în județul Cluj. Evenimentul ne-a redat prilejul de a ne reîntâlni cu fermierii, de a afla problemele care îi preocupă și de a le oferi sfaturi tehnice în dotarea tractoarelor și utilajelor cu anvelopele și roțile potrivte.

Optimizarea costurilor a fost obiectivul principal urmărit de vizitatori, iar soluțiile dezvoltate de IMPAR s-au axat tocmai pe aceste nevoi. În ciuda numărului mai mic de expozanți comparativ cu ultima ediție, atât numărul cât și interesul vizitatorilor a fost crescut.

“Agraria a fost un eveniment mult așteptat atât de către fermieri cât și de expozanți. Chiar dacă s-a organizat cu doar 50% dintre expozanții pe care i-a avut în 2019, anul acesta numărul de vizitatori s-a ridicat la nivelul de dinainte de pandemie, sau pooate chiar peste. Interesul vizitatorilor față de soluțiile noastre se reflectă și în numărul crescut de contacte, discuții și fișe de lucru care pe care le-am acumulat pe perioada târgului”

Echipa IMPAR

Ce au găsit vizitatorii la standul IMPAR?

  • anvelope agroindustriale de la cel mai mare producător mondial – BKT
  • soluții personalizate de jante și roți complete (înguste, duble, triple sau cu ecartamente speciale)
  • sfaturi tehnice de la experții IMPAR specializați în optimizarea funcționării utilajelor agricole
  • oferte promoționale valabile pe durata expoziției.

Echipa IMPAR se pregătește deja pentru următoarea expoziție: AgriPlanta-RomAgroteh. Vă așteptă acolo (stand E59) o gamă variată de anvelope, roți și soluții pentru toate tipurile de tractoare și utilaje agricole dar și sfaturile tehnice ale specialiștilor noștri.