SUNA-NE: +40 266 218155
RO   EN

CLIENȚI

3000 de parteneri comerciali și peste 8000 de consumatori finali

Parteneri comerciali

Cu o experiență de 30 de ani în domeniu, specialiștii Impar știu exact care sunt nevoile de pe piață și ce produse și servicii pot fi satisfăce aceste nevoi. Tot acest know-how, alături de un portofoliu de peste 10.000 de tipuri de produse, este transmis partenerilor revânzătorilor.
Printre partenerii noștri comerciali se numără:
Rețele de retail modern

Metro, Selgros, Kaufland, Auchan, Carrefour, Cora, Dedeman, Brico Depot, Hornbach

Rețelele de stații petroliere
Mol, OMV, Petrom, Rompetrol
Comerț tradițional
magazine de piese auto, service-uri auto și de anvelope și alte magazine specializate din domenii conexe – agricol, bricolaj, construcții

Vrei să devii partener Impar?

Îți vom răspunde cu o ofertă personalizată!

Consumatori finali

Acordăm o atenție sporită consumatorilor finali, atât persoanelor fizice pasionate de vehicule bine îngrijite și întreținute, cât și companiilor care pun accent pe, confortul, siguranța și performanța mașinilor și utilajelor, on-road și off-road.

Clienții noștri de pe acest segment includ:
Consumatori finali anvelope
echipa proprie de experți asigură aprovizionarea cu anvelope și asistența tehnică necesară în managementul flotelor de autocamioane sau de utilaje agricole și industriale (minerit, cariere, balastiere).
Clienți webshop & retail

magazinul online Impar stă la dispoziția clienților cu o gamă diversificată de produse disponibile cu livrare rapidă din stoc. Clienții sunt așteptați și la magazinul de prezentare și service-ul de anvelope de la sediul central Impar.

DEVINO PARTENER!

În 30 de ani am învățat ce își dorește consumatorul final și am dezvoltat produse adaptate nevoilor acestora, dar în același timp și numeroase servicii dedicate partenerilor comerciali, care să ajute la creșterea vânzărilor și maximizarea profitului.

Dacă ai o activitate comercială și vrei să oferi clineților tăi produsele din portofoliul Impar, scrie-ne aici și vom reveni cu o ofertă de colaborare personalizată.