SUNA-NE: +40 266 218155
RO   EN

FURNIZORI

Punem pe piață cele mai solicitate produse, de la furnizori cu renume mondial

FURNIZORI

Punem pe piață cele mai solicitate produse, de la furnizori cu renume mondial

MĂRCI DISTRIBUITE

În cei peste 30 de ani de activitate, echipa Impar a dezvoltat parteneriate cu furnizori de renume mondial și continuăm să aducem pe piață cele mai utile și inovatoare produse.

Furnizori Strategici

OSRAM este unul dintre primii doi producători mondiali de produse de iluminat. Portofoliul Companiei acoperă întregul lanţ valoric, de la componente la echipamentele şi opto-semiconductori, precum şi corpuri de iluminat complete, sisteme de management al luminii şi soluţii de iluminat. Becurile şi sistemele de iluminat de la OSRAM oferă suportul necesar pentru o vizibilitate bună, asigurând siguranţă si confort și permiţând utilizarea eficientă a resurselor. Timp de mai bine de 100 de ani, OSRAM a fost “pasionat de sursele de lumină inteligentă”. Ca o companie care operează la nivel global, OSRAM încurajează în mod explicit politicile sociale şi ecologice responsabile din întreaga lume şi sponsorizează arta şi cultura la nivel global.
Marca VARTA® are o istorie de peste 130 de ani. Bateriile VARTA® sunt montate din fabrică de către producători auto de renume și se bucură de încrederea șoferilor din întreaga lume. Indiferent unde vă duce drumul pe care sunteţi, bateriile VARTA® vă oferă toată puterea de care aveţi nevoie pentru a ajunge acolo. Indiferent dacă conduceţi prima dumneavoastră maşină, deţineţi o maşină dotată cu funcţionalitatea Start-Stop sau conduceţi un vehicul cu multe aparate la bord care are cerinţe de energie mari, bateriile Black, Blue şi Silver Dynamic Trio de la VARTA® vă oferă puterea de care aveţi nevoie. Atunci când alegeţi VARTA®, alegeţi o tehnologie fiabilă, de înaltă precizie, care oferă cea mai bună calitate de fabricaţie din clasa sa.
BKT (Balkrishna Industries Limited), cu sediul în Mumbai – India, este unul dintre cei mai mari producători mondiali de anvelope agricole, industriale și ATV-uri, cu o cotă de piață de 6% la nivel global și cu vânzări de peste 900 milioane de dolari. Portofoliul BKT cuprinde peste 2.700 de produse distribuite în 160 de țări. Compania are în prezent peste 7.000 de angajați și își desfășoară activitatea pe 3 continente, având sediul central și 5 fabrici în India, precum și 3 filiale în Europa (Italia), SUA (Ohio) și Canada (Toronto). Investițiile companiei într-un centru de cercetare și dezvoltare a permis lansarea în ultimii ani a unor produse inovatoare care se bucură de un succes deosebit pe piață, precum gamele AGRIMAX și EARTHMAX. În general, produsele BKT se impun prin performanță, eficiență, durabilitate, dar mai ales printr-un raport optim calitate-preț. BKT este sponsorul oficial și exclusiv al evenimentului Monster Jam – unul dintre cele mai faimoase evenimente sportive din SUA cu curse monster truck si freestyle. Impar este importatorul și distribuitorul produselor BKT pe piața din România.
Prometeon Tire Group este divizia de anvelope industriale, pentru autobuze și camioane a mărcii Pirelli. Deși a fost înființată în anul 2017, compania are în spate o experiență de peste 100 de ani în domeniu. Prometeon își axează activitatea pe proiectarea, fabricarea și comercializarea anvelopelor pentru profesioniștii din domeniul transportului de mărfuri și de persoane, din domeniul Agro și Otr. Angajamentul de a furniza produse de calitate face parte din trecutul și viitorul companiei, în contextul în care marca Pirelli a fost întotdeauna în fruntea ingineriei celor mai inovatoare produse. Portofoliul Prometeon include produse de înaltă performanță, concepute pentru a îmbunătăți eficiența flotelor de autobuze și camioane, sporind confortul șoferului și al pasagerilor și optimizând costurile de funcționare. Anvelopele sunt dezvoltate cu scopul de a oferi soluția potrivită ținând cont de tipul de transport și de suprafața drumului, în vederea unui beneficiu maxim pentru client. Impar este importator și distribuitor al produselor Prometeon ( by Pirelli) pe piața din România.
Rombat este cel mai mare producător de baterii auto din România și este lider național încă din 1997. Poziția pe care o păstrează compania de peste 20 ani este rezultatul învestițiilor, satisfacției clienților și îmbunătațirii constante a mediului de lucru. Înființată în urmă cu peste 40 de ani, compania și-a adaptat produsele și serviciile la nivelul standardelor actuale ale clienților și ale producătorilor auto, acestea fiind prezente acum în mai multe țări europene. Rombat urmărește să își consolideze poziția atât în Europa cât și la nivel mondial, precum și să câștige recunoaștere internațională ca un brand de încredere și de calitate. Compania își propune să genereze valoare pentru clienți și parteneri de afaceri, prin producerea bateriilor Plumb-acid, bateriile prezentului, și a bateriilor Litiu-Ion, bateriile viitorului.
Divizia de lubrifianții a grupului MOL cuprinde peste 1000 de produse de înaltă calitate, disponibile în aproape 50 de țări din întreaga lume. Acestea satisfac toate nevoile în materie de lubrifiere pentru autoturisme, motociclete, vehicule comerciale, mașini agricole și industriale. Portofoliul de produse MOL îndeplinește sau depășește cele mai recente cerințe și standarde din industrie și este aprobat de cele mai importante companii de producție de mașini și utilaje. Istoria lubrifianților MOL datează din anul 1907, când, în Almásfüzitő, din Ungaria, fabrica de lubrifianți din cadrul companiei Vacuum Oil a început producția. Astăzi MOL deține 2 fabrici și 9 centre logistice în Europa, fiind lider de piață pe segmentul lubifianților în Ungaria, Slovacia și Croația.
EDCO Eindhoven B.V., înființată în 1978 ca o companie de import/export, a devenit un furnizor de top în comerțul global. Sortimentul companiei este format din peste 20.000 de produse, printre care accesorii pentru mașini și camioane, dar și produse de uz casnic, electronice, accesorii de grădină, biciclete, sport și de sezon, jucării, unelte și altele. Printre mărcile renumite din portofoliul EDCO se numără Grundig, Kinzo, Duracell, Alpina și All Ride. Compania dispune de o capacitate de depozitare impresionantă de 235.000 de paleți, ceea ce înseamnă că marea majoritate a articolelor din portofoliu sunt întotdeauna la îndemână și gata de livrare.
Otom Auto Textile and Accessories este o companie de familie din Turcia, înființată în anul 2008 în urma a 40 de ani de experiență câștigată de fondatorii săi în sectorul textilelor și accesoriilor auto. În portofoliul Otom se regăsesc o varietate de huse pentru scaune auto, covorașe auto sau huse pentru volan, produsele fiind apreciate de utilizatori datorită calității materialelor folosite și a compatibilității cu diverse modele auto. Otom a pionierat numeroase inovații din domeniu, multe dintre proiectele sale fiind premiate și având un feedback bun din partea clienților. Compania are o unitate de producție de 6000 mp, 200 de angajați, iar produsele sale sunt prezente în 70 de țări.
Medikémia Zrt. este un producător de aerosoli, vopsele și cosmetice auto din Ungaria, cu un istoric de peste 50 de ani și o cifră de afaceri de circa 8 milioane de euro, din care o treime provine din exportul către 20 de țări, printre care și România. Astăzi, Medikémia produce aproximativ 600 de produse, deținând mărci proprii consacrate precum Prevent sau Prelix. În același timp compania produce diverse produse sub etichetă privată, fiind un furnizor al mai multor companii renumite din Europa de Vest.
Valeo este o companie franceză specializată în producția de echipamente și componente pentru industria auto. Compania produce diverse componente auto, de la faruri sau ștergătoare de parbriz până la sisteme electrice și de la transmisii până la sisteme de climatizare. Aproape 20.000 de ingineri lucrează în fiecare zi în cele 63 de centre de cercetare și dezvoltare Valeo din întreaga lume pentru a dezvolta tehnologii pentru o mobilitate mai sigură, mai inteligentă și mai durabilă. Valeo este unul dintre cele mai importante gruprui industriale independente specializate în furnizarea de piese auto.

LOREM IPSUM DOLOR

Poți vedea o mică selecție din miile de produse disponibile răsfoind catalogul cu portfoliul de mărci distribuite.

O ofertă mai largă regăsești în webshopul Impar.

DEVINO PARTENER!

Impar monitorizează permanent evoluția pieței interne și internaționale și își adaptează oferta de produse și servicii la nevoile utilizatorilor din România.

Dacă oferi produse sau soluții care consideri că ar fi utile în rețeaua de distribuție IMPAR, scrie-ne pe scurt propunerea ta de colaborare și te vom contacta în cel mai scurt timp.