SUNA-NE: +40 266 218155
RO   EN

DESPRE NOI

Furnizăm confort, siguranță și costuri optimizate în utilizarea și întreținerea autovehiculelor și utilajelor din domenii precum: agricultură, construcții, transport, minerit și alte activități similare.

DESPRE NOI

Furnizăm confort, siguranță și costuri optimizate în utilizarea și întreținerea autovehiculelor și utilajelor din domenii precum: agricultură, construcții, transport, minerit și alte activități similare.

ISTORIC
Pornind în anul 1991 cu o activitate locală de comercializare a pieselor auto în Odorheiu Secuiesc, IMPAR a ajuns astăzi un jucător de top la nivel național în sectorul accesoriilor auto și al întreținerii vehiculelor și utilajelor din sectorul agroindustrial, logistică și transporturi.
Ulterior, firma a cunoscut o dezvoltare susținută, impunând noi standarde la nivel național în domeniu și devenind astăzi unul din principalii furnizori de pe piața de profil, cu o rețea de distribuție națională și parteneriate stabile cu furnizori importanți la nivel global.
LOCAȚII

IMPAR satisface în mod eficient și rapid nevoile de pe piață de la sediul și depozitul central din Odorheiu Secuiesc, biroul comercial din București și punctul logistic din Constanța. Activitatea comercială este susținută prin flota auto proprie, prin sisteme moderne pentru gestionarea activității comerciale (ERP, CRM, WMS), și, nu în ultimul rând prin echipa comercială gata să răspundă oricărei solicitări cu soluția potrivită. Impar mai deține și un magazin de prezentare cu service de anvelope, la sediul din Odorheiu Secuiesc.

MANAGEMENT

Succesul companiei IMPAR nu ar fi fost același fără echipa de management care a știut să ia cele mai bune decizii la momentul potrivit. Majoritatea oamenilor din conducere sunt în companie de peste 20 de ani, la care se adaugă membrii din generația nouă, care aduc forțe proaspete și idei inovatoare în dezvoltarea pe termen lung.
Totul pornește de la viziunea fondatorului companiei, János László – unul din personajele cheie în peisajul economic al județului Harghita. Dincolo de a investi în susținerea și dezvoltarea valorilor locale, acesta a ales să investească și în oameni, construind în cadrul Impar o echipă puternică, cu o strategie de management bazată pe responsabilitate, performanță și încredere.

GRUP ARKUM

Impar face parte din grupul de firme Arkum, ce reunește companii din domeniul auto, turism, piscicultură, imobiliare, sub coordonarea omului de afaceri János László. Grupul Arkum are ca scop eficientizarea activității firmelor din componența sa și stabilirea unor politici unitare privind strategiile de business, marketing, PR și resurse umane.
Din grupul Arkum mai fac parte dealerul Toyota din județele Harghita și Mureș, un hotel în Odorheiu Secuiesc, obiective de piscicultură și turism rural, dar și o firmă profilată pe investiții și administrare obiective imobiliare. Impar este prima companie înființată în cadrul grupului Arkum și este în continuare motorul principal de dezvoltare al acestuia.

Ecosistemul în care Impar a crescut în ultimii 30 de ani are în prim plan oamenii care țin compania în mișcare, dar și partenerii și colaboratorii alături de care s-a dezvoltat. Am ajuns să cunoaștem în detaliu nevoile utilizatorilor, și avem o rețea de distribuție extinsă, pe mai multe canale, motiv pentru care suntem printre cele mai bune opțiuni pentru marii producători interesați să intre pe piața românească. Asta ne permite să alegem cele mai bune produse de la cei mai buni furnizori din lume și să le distribuim pe piața locală în cele mai bune condiții comerciale și la cel mai bun raport calitate-preț. Urmărim în permanență să creăm plus-valoare în relația cu furnizorii și colaboratorii noștri, dar și cu partenerii comerciali și consumatorii finali.

Echipa IMPAR

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet.

Our Approach

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, pulvinar dapibus leo.

Our Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, pulvinar dapibus leo.