SUNA-NE: +40 266 218155
RO   EN

Relația tractor-roată: maraton tehnic susținut de IMPAR în toată țara

Ce rol au roțile înguste, duble sau triple în activitățile agricole? Cum alegem soluțiile potrivite pentru orice utilaj? Au răspuns la aceste întrebări specialiștii IMPAR – furnizor de anvelope, roți și soluții pentru mașini și utilaje agricole și industriale.

O serie de de prezentări și demonstrații tehnice au fost susținute în perioada 14 ianuarie – 16 februarie 2022, la parteneri și colaboratori IMPAR din toată țara.

Peste 100 de specialiști în dotarea utilajelor agricole cu anvelope, jante și roți au descoperit ultimele noutăți din domeniu în cadrul maratonului tehnic dedicat soluțiilor propuse de IMPAR prin diferite ansamble de jante și anvelope.


În cadrul maratonului tehnic IMPAR au fost prezentate:

  • diferențele constructive dintre anvelopele diagonale și cele radiale
  • interpretarea marcajelor de pe anvelopele agricole
  • aplicațiile în care se folosesc jantele implement, înguste, duble sau triple
  • măsurătorile necesare pentru a solicita janta potrivită

“Există un interes crescut în piață față de posibilitățile oferite de roțile înguste, duble sau triple. Scopul nostru a fost să explicăm parametrii tehnici necesari alegerii soluțiilor potrivite pentru orice utilaj, având în vedere că vorbim de produse personalizabile”.

Attila Kovács, Key Account Manager IMPAR.

Ce scop a urmărit IMPAR prin organizartea maratonului tehnic “Relația tractor-roată”? Acela de a evidenția potențialul pe care soluțiile de roți complete îl oferă în agricultură.

De peste 30 de ani, IMPAR deservește nevoile din sectorul agroindustrial și al întreținerii auto, cu peste 11.000 de tipuri de produse distribuite în toată țara pe mai multe canale comerciale, dar și prin servicii dedicate pieței de profil.